4. loka, 2017

Ongelma tai ei.

Moi!

Syksyn taidenäyttelymatka Helsinkiin Ateneumiin Suomi100 näyttelyyn on jouduttu perimaan osanottajapulan vuoksi. Oli syyt niitä tai näitä ei jäsenistöä kannata ruveta syyttelemään. Pikemminkin olisi otettava selvää, miksi emme saa viidestäkymmenestä jäsenestä kymmentä lähtemään mielenkiintoiselle taidematkalle. 

MANIFESTO!

KANNATAN TAIDETTA, JOKA ON POLIITTISTA, EROOTTISTA JA MYSTISTÄ JA TEKEE JOTAKIN MUUTA KUIN ISTUU AHTERILLAAN MUSEOSSA. KANNATAN TAIDETTA JOKA KASVAA TIETÄMÄTTÄ OLEVANSA TAIDETTA.

Pop taiteen manifesti.

Tämäkin olisi ollut mahdollista nähdä Helsingin taidehallissa. Kyseessä on Turun Sanomissa esitellystä Julian Rosefeldin Manifestosta josta on tullut moneen suuntaan sinkoileva, outo, älykäs ja yllättävän hauska kulttuuri-ilmiö. Se on sarja videoklippejä joita esittää aussikaunotar Gate Blanchett.

Pikapuoliin meillä on taas yhdistyksen syyskokous, olisiko silloin sopiva tilaisuus keskustella ongelmastamme?

Terv. Lasse

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu