11. heinä, 2017

Moi!

La 8.7 Galleria Lourin näyttelyn pystytyksessä oli alun arastelun jälkeen havaittavissa rutinoitunut ryhmä pystyttämässä näyttelyä. Tiedettiin mitä pitää tehdä ja miltä halutaan näyttelyn näyttävän. Toki paljon oli edelliseltä kerralta jo valmista rekvisiittaa, mutta paljon oli valmiiksi saatu uutta kaunista myytävää yhdistyksen kassan kartuttamiseksi. Kiitos siitä talkooryhmille ja yksittäisille tekijöille.

Ma 10.7 Galleria Louri avattiin virallisesti klo 16.00, vaikka näyttely oli ollut avoinna jo kello kymmenestä. Avajaisvieraita oli kiitettävän paljon, käsittääkseni yli 30 henkilöä mm. Kustavin kunnanjohtaja Veijo Katara puolisoineen. Totesimme kunnanjohtajamme olleen varsin yllättynyt yhdistyksemme jäsenmäärästä ja varsin tyytyväinen aikaansaannokseemme palvelurakenteen täydentäjänä. Näinhän tämä on nähtävä.

Ti 11.7 ollessani näyttelyn valvojana aamupäivän ajan sateen uhatessa ja arjen kiireisten pankkiasiakkaiden kiiruhtaessa ohitse omille teilleen, ajattelin päivästä koituvan hiljaisen. Toisin kuitenkin kävi. Sateen alkaessa ovi alkoikin yllättäen käydä, samoin kauppa. Kirsin vapauttaessa minut vuorosta oli asiakkaita käynyt jo yli 20 useimpien tehdessä pientä kauppaa. 

Galleria Louri on auki vielä  su 16.7 klo18 saakka. Tervetuloa kaikki tutustumaan Kustavilaiseen taiteen antiin ja tekemään hyviä tuliaiskauppoja!

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu