23. touko, 2017

Taidenäyttelymatka Turkuun

Kustavin taideyhdistyksen kevätretki suuntautui jälleen Turkuun tällä kertaa Makasiini Contemporary galleriaan, Fabian Marcaccio ja Nanna Susi näyttelyyn.

Fabian on argentiinalaissyntyinen, jo kauan New Yorkissa asunut maailman mainetta saanut taiteilija. Hänen omaperäiset "painttant", "maalaus ja mutaatio" teoksensa eivät jättäneet ketään kylmäksi, mutta 3D ja älytön muovin käyttö jäivät mietityttämään. Luutavasti kalleinta muovia.

Nanna on suomalaisen postmodernin taideperinteen ansiokas jatkaja, nimenomaan sen romanttisen suuntauksen. Näennäisen yksinkertaiset asetelma-abstraktiot oli toteutettu niin valloittavin väriyhdistelmin ja värisävyin, että rakastuin yhteen niistä. Saatte arvata mihin?

Perinteinen illallinen nautittiin Sedun uusitussa Samppalinnassa. Sedun lisäksi paikalla nähtiin myös Ike vaimoineen. Ruoka oli hyvää, samoin seura. Kiitokset kaikille.

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu