20. marras, 2016

Syyskokouksen kuulumisia

Kustavin Taideyhdistys ry;n syyskokous pidettiin Restaurant Grillissä, ulkona syksyinen sää, mutta sisällä lämmin tunnelma. Saimme nauttia taas Silverin tarjoilusta ja palvelusta.

Mutta ennen sitä pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous asiaan kuuluvin menoin Katin johdolla ja Irjan kirjatessa tapahtumat tarkasti muistiin. Hallituksen erovuoroisen Pirjon tilalle valittiin Tapio ja muut erovuoroiset Arja ja Jonna jatkavat, samoin muut hallituksen jäsenet Lasse, Heikki ja Kirsi. Toimintasuunnitelmassa luvattiin osallistua taideleirille ja  -näyttelyihin, lohimarkkinoille, Suomi100 ja MörkÖ tapahtumiin. Toiminnan laajentuessa myös talousarvio tuplaantui ja natisi liitoksistaan. Toivottavasti tulopuoli pysyy perässä. Jäsenmaksu päätettiin kuitenkin pitää entisenä, 15€/jäsen.

Tilaisuudessa oli myös ohjelmaa Tuulan lausuessa omia runojaan höystäen niitä aiheeseen sopivilla laulelmilla. Kiitos Tuula nautittavasta esityksestä. Samoin kiitos koko kokousväelle.

Loppuajan ohjelmasta ei ole saatavilla virallista dokumenttia.

Parempaa talvea odotellessa...

Lasse

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu