21. touko, 2016

Äijäpäivän näyttelyn pystytys 20.5

En tarkkaan ottaen tiedä mitä "äijämäisyyttä" on rakentaa taidenäyttely ja vielä paikalliseen marketin aulaan, viinakaupan seinälle.  Mutta näin me taideyhdistyksen "äijät" Ismo, Heikki. Tapio ja allekirjoittanut vaan tehtiin. Valittiin huolella ajankohta perjantai-illaksi työrauhan takaamiseksi. Jo pihalla havaitsimme virheen tapahtuneen, parkkipaikka oli lähes täyteen puukattu. Ei  muuta kuin äijämäisellä raivolla tehtävän kimppuun asiakkaista piittaamatta. Mielenkiintoa puuhastelumme näytti herättävän, kun porailimme ruuveja taulujen kiinnittimiksi viinakaupan ikkunaseinän yläpalkkiin ja näpräillessämme siiman päihin solmuja äijänkankein sormin. Tuli siinä viinakauppakin lähes suljettua kun vahingossa nojasin kaupan liukuoveen. Mutta tuli siitä mielestämme oikein hyvä näyttely, tuli oikein äijämäinen olo (mitä sitten tarkoittaneekin). Kiitos kavereille.

Lasse

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu