26. huhti, 2016

Kevätkokouksen antia

Moi!

Eilinen kevätkokous oli ,Kustavin Taideyhdistyksen lyhyessä historiassa, osanottajamäärältään ja keskustelun aihepiiriltään runsain. Toivoa vain sopii sen jatkavan yhtä innostuneena, sitoutuneena ja rohkeana ryhmänä, niin kuin taiteentekijöiden kuuluukin toimia.

Viime vuoden toimintakertomus tuli hyväksytyksi. Jos kuluvan vuoden suunnitelmat vähänkin toteutuvat, tulee seuraavasta toimintakertomuksesta vähintään kaksisivuinen.

Hallitus sai vastuuvapauden tilintarkastajien näin todetessa. Jos kuluvan vuoden suunnitelmat vähänkin toteutuvat, tulee seuraavasta tilinpäätöksestä entistä haastavampi.

Innostunutta toimintakesää toivottaen 

Lasse

PS. Jaan tämän fb;hen ja sen lukijat pääsevät (toivottavasti) blogin alareunassa olevasta linkistä näille kotisivuille kustavintaide.fi. Niinkuin tulette huomaamaan nämä sivut ovat vielä ihan retuperällä.

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu